Poradna Granule pro psy


Autor: | Vloženo: 25.03.2012 000 20:52 | Témata: Poradna Granule pro psy

Hubený pes

Dobrý den,mám fenku kříženku něm.ovčáka.Je jí devět let ale stále je hyperaktivní jako štěně.Někdo si myslí že ji málo krmím a někdo zas že je to štěně.Má neustálý přístup ke granulím,kupuji Brit Adult,někdy konzervu nebo rozmrazím masovou šišku a uvařím třeba s namočeným chlebem,taky má zbytky od oběda.Ale kvůli své aktivní povaze má svalnaté nohy ale žebra jsou vidět i nadálku.Můžete mi poradit jaké krmivo by pomohlo aby trochu přibrala?Předem děkuji za odpověď

  • 26. března 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,pokud je fenka aktivní a netrpí žádnými chorobami,tak bych asi nějaká vystouplá žebra neřešil.

    Zřejmě má asi zvýšený metabolismus a patrně nikdy moc nepřibere.

    Co se ovšem týče Vašeho krmení, tak k tomu bych měl docela výhrady.Rozhodně bych se rozhodl,zda budu krmit granulemi nebo budu fence vyvařovat.Kombinace obojího je pro psa docela žátěž. O zbytcích od oběda ani nemluvim.
    Dále bych rozhodně zamezil celodenní přístup k žrádlu.Podle zátěže bych krmil 1x max. 2xdenně.Tím by se metabolismus mohl trochu zpomalit,tělo bude muset začít lépe hospodařit,když nebude neustálý přísun. Další otázka je,jestli po 9-ti letech to más smysl ještě řešit,když už je za ty léta na tento režim navyklá.
    Jinak na trhu je celá řada kvalitních premiových granulí,po kterých by měla určitě něco přibrat např. Calibra Energy nebo Eukanuba Dog DC Senior Plus a další.

    Pěkný den přeje mgr. Lukáš Kopecký a tým internetové lékárny Manitera.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • 26. března 2012 - Oficiální zástupce obchodu Svetkocicek.cz

    Dobrý den paní Markéto, navrhuji vyzkoušet německé krmivo Belcando, které patří mezi nejkvalitější na trhu a zároveň je za rozumnou cenu: http://www.svetkocicek.cz... Na toto krmivo máme od svých zákazníků výborné reference, pejsci skvěle prospívají díky vysokému obsahu masa a absenci nekvalitních surovin. Pokud se Vám i přesto zdá cena vysoká oproti Britu, můžete vyzkoušet také levnější variantu: Bewi Dog http://www.svetkocicek.cz... Zatím bych na Vašem místě nezkoušela krmiva pro aktivní pejsky vzhledem k věku a možné zátěži pro orgány. Zdraví Černochová, Svetkocicek.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.