Poradna Yoggies granule lisované za studena s probiotiky Kuřecí & hovězí maso 15 kg

Autor: | Vloženo: 06.02.2017 000 09:08 | Témata: Poradna Yoggies granule lisované za studena s probiotiky Kuřecí & hovězí maso 15 kg

Slozeni Yoggies

Dobry den. Z jakych morskych musli je vytazek v Yoggies? Chybi v produktu tale olejicky za studena lisovane hlavne Omega.Co to znamena hruby tuk,vlaknina,popelovina a protein? Stopove prvky a vitaminy jsou prirodni? Jak se vstrebavaji? 87 % kvalitniho masa pisete,ale kureci maso 28% a hovezi 9% a rybi 6%. To je dohromady 43 % masa a ne 87%.Prosim k vysvetleni. Dekuji A. Seidlova

  • 6. února 2017 - Odpověď partnera sekce Akinu.cz

    Dobrý den Alice,

    Tyto granule obsahují 87% syrového masa. Toto procento je počítáno před pomalým sušením, kdy je odpařena pouze voda a živiny zůstávají. Důsledkem sušení ztratí maso na objedmu.

    K masu je přidán výtažek z masa mořské mušle Perna caniculus pro zdravé klouby a vazy.

    Vláknina je ze sušeného ovoce a zeleniny.

    Zdrojem energie jsou také uhlohydráty z lehce stravitelných rýžových vloček, 26% proteinů a 10% přirozených tuků z masa (žádný přidaný tuk). O podporu imunity psa se postará speciálně vyvinutá směs laktobacilů.

    Proteiny jsou bílkoviny.

    Hrubý tuk je pojem z analytiky a právních předpisů vztahující se na krmiva, který pojmenovává soubor olejů a tuků obsažený v krmivu.

    Popeloviny ukazují hodnotu anorganické hmoty v procentech obsaženou v konkrétním druhu krmiva. Čím nižší je procento popelovin v krmivu, tím je dané krmivo pro psa využitelnější.

    Doufáme, že Vám naše odpověď usnadní rozhodování se při výběru granulek pro Vašeho pejska.

    S přáním hezkého dne AKINU

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.